Affiliate markkinointi ohjelma Baits.fi

Affiliate markkinointi kumppanuus ohjelma Baits.fi

Hei sinä aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, joka julkaisee omia kalastus- retkeily- metsästys tai vaikkapa rakennustouhuja Youtubessa, TikTokissa, Facebookissa, Instassa tai missä vaan muussa sosiaalisen median alustalla. Haluaisitko alkaa ansaita videoillasi ja samalla saada sivustoillesi lisää uutta mielenkiintoista julkaistavaa?

Baits.fi verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden affiliate markkinointi ohjelmaan asiasta innostuneille. Linkkimarkkinointiohjelmaan lähteminen on erittäin rento ja helppo tapa kokeilla rahan tienaamista sosiaalisessa mediassa, koska riski minkään menettämiseen on mitätön, etkä tarvitse alkupääomaa. Et myöskään sitoudu mihinkään pitkäaikaiseen sopimukseen, vaan linkkimarkkinoinnissa pystyt toimimaan niin aktiivisesti kuin haluat eikä työhön ole pakottavaa velvoitetta.

Mitä on linkkimarkkinointi?

Linkkimarkkinointi eli affiliate mainonta tarkoittaa sitä, että voit markkinoida mitä tahansa meillä myytävää tuotetta omissa somekanavissasi ja julkaisujen yhteydessä jaat sinun henkilökohtaista “viittauslinkkiä” suoraan tuotteeseen. Kun joku seuraajistasi kiinnostuu esim. youtube videolla esitellystä/käytetystä tuotteesta, hän voi mennä ostamaan sen meiltä sinun viittauslinkkisi kautta. Kun ostos tapahtuu juuri sinun linkin kautta, saat komissiota myynnistä.

Kuinka pääsen mukaan aloittamaan linkkimarkkinoinnin?

Jos kiinnostuit linkkimarkkinointi ohjelmastamme, ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Halutessa voit myös soittaa. Ajankohtaiset yhteystiedot löydät Baits.fi nettisivuilta. Liitä viestiin vähintään alla olevat tiedot:

• Nimesi
• Asuinkuntasi
• Lyhyt esittely itsestäsi, millaista sisältöä olisit valmis tuottamaan
• Mitkä meidän tuotteet sinua erityisesti kiinnostavat
• Mihin some kanaviin tuotat sisältöä ja kuinka usein
• Paljonko sinulla on seuraajia

Käsittelemme viestisi ja annamme tämän jälkeen sinulle ohjeet linkkimarkkinoinnin aloittamiseen, ja sovitaan yhdessä mm. komission määrä yhdestä kaupasta (tavallisesti komissio on esim. 10%) HUOM! toimituskuluista sinulle ei kerry komissioita.

Millaista sisällön tulee olla?

Meillä annetaan sisällöntuotantoon tekijöille vapaat kädet, emmekä laita sanoja yhteistyökumppaneidemme suuhun. Sisältö saa olla juuri sellaista, minkä itse näet hyväksi ja tehokkaaksi markkinoinnin ja myynnin saamisen kannalta.

Yhteenveto

• Pääset matalalla kynnyksellä tekemään yhteistyötä ja kokeilemaan rahan tienaamista avullamme.
• Pääset testaamaan tuotteita ilmaiseksi
• Linkkimarkkinointi ohjelman käyttö ja linkkien luominen on helppoa
• Myynnin ja kävijämäärien seuraaminen hoituu helposti omalta Baits käyttäjätunnukselta
• Saat vapaat kädet sisällöntuotantoon