Baits.fi - Kauppapaikka

Verkkokauppa

Baits.fi - Verkkokauppa on Tuontirengas Oy:n ylläpitämä kauppapaikka internetissä. Tuontirengas Oy toimii myös maahantuojana useille tuotteille ja tuotemerkeille Suomessa. Varastossa oleva valikoimamme sisältää laajan valikoiman vapaa-ajan tuoteryhmiin kuten kalastus, metsästys ja retkeily. Tämän lisäksi teemme räätälöidysti sopimusasiakkaillemme paljon muita tuotteita heidän omilla tuotemerkeillään kuten työkalut, rakennustarvikkeet, elektroniikka ja autotarvikkeet.

Varastomme sijaitsee Kajaanissa. Toimintamme laajenee jatkuvasti ja tästä syystä olemmekin erittäin kiinnostava kumppani Suomen markkinoilla. Suomen lisäksi teemme kauppaa myös muualle pohjoismaihin ja muihin euroopan maihin. Voimme toimia myös erittäin nopeallakin aikataululla tarvittaessa, sillä meillä on jatkuvasti kauko-idässä omaa sopimus henkilökuntaa vastaamassa tuotteiden hankinnoista. Tästä syystä voimme myös järjestää räätälödysti tuotteita ja hankintoja asiakkaillemme erittäin nopealla aikataululla. Yhtiön toimintastrategiaan kuuluu vahva kilpailu josta syystä voimme tarjota asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat joustavineen maksuehtoineen. Ostajamme omaavat vahvan ulkomaankaupan osaamisen useiden vuosien takaa.

Hankinnat

Yhtiö hankkii tuotteensa tavarantoimittajilta kaukoidästä, euroopasta sekä Amerikasta. Kaukoidän hankinnoista vastaa oma organisaatio kaukoidässä. Myymme myös kotimaisten tuottajien tuotteita. Mikäli Teillä on sopiva tuote meidän valikoimaan, ota yhteyttä.