100x-250x LED MicroFlip Pocket taskumikroskooppi

SKU
CAR-MP-250

Taskumikroskooppi, jonka voi liittää mihin tahansa älypuhelimeen.

24,95
Toimituskulut alk. 5,90
Varastossa
Tuotetiedot:

MicroFlip™ 100x-250x LED- ja UV-valaistu taskumikroskooppi, jossa on käännettävä liukujalka ja älypuhelimen Digiscoping Clip. MP-250 on erittäin tehokas LED-valaistu taskumikroskooppi, joka sisältää ainutlaatuisen alaskäännettävän liukulevyn jalustan asfäärisellä linssijärjestelmällä erittäin tarkkaan kuvaan laatu. Suuritehoinen suurennus vaihtelee välillä 100x-250x. MicroFlip™-laitteessa on myös sisäänrakennettu UV-taskulamppu, joka sopii täydellisesti väärennettyjen valuuttojen, nektarikartoituksen ja monen muun havaitsemiseen. MicroFlip™:n mukana tulee älypuhelimen digiscoping-pidike, 1 aloitusliukukansi ja rannehihna kätevää kannettavuutta varten.


Käytä älypuhelimen digiscoping-clipsiä ottaaksesi kuvia ja tallentaaksesi videoita älypuhelimesi kameran avulla. Jaa sitten kuvasi ja videosi sosiaalisessa mediassa tai lähetä ne sähköpostilla/tekstiviestillä perheelle, työtovereille ja ystäville.


Älypuhelimen digiscoping-klipsi toimii kaikkien älypuhelimien kanssa. Paksummat kotelot on ehkä poistettava ennen digiscoping-pidikkeen kiinnittämistä.


MicroFlip™ saa virtansa 1 AA-paristosta (ei sisälly). Tämä on todella edullinen tuote mikroskooppiharrastuksen aloittamiseen.


Sopii kaikkiin puhelimiin.

Lisätietoja:
TuotemerkitCarson
ean750668013040
Tuotteen toimitustavat
Nouto Kajaanin varastolta
(Ilmoitamme kun tilaus on noudettavissa)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti
5,90
Posti
Postipaketti (toimitus postin toimipisteeseen)
5,90
Matkahuolto
Kotijakelu
12,00
Posti
Kotipaketti
24,90
Posti
Posti rahti
49,00