Blacksox Bsx 852H-HK 60-200g

Hauenkalastajat Edition

Saatavuus: Varastossa

93,41 €

Normaali hinta: 109,90 €

Kuvaus

Hauenkalastajat Suomi Oy:n erikoispainos Blacksox 852H vavasta. Tämä haukivapa on sunniteltu hauenkalastukseen all-around käyttöön. Se käy hyvin niin kevyelle kuin raskaalle hauki vieheelle.


Materiaalit


Vavan rungon materiaalina on kestävä ja laadukas Korealainen SK:n 30ton hiilikuitu. Laadukkaan materiaalin ansiosta vavan paino on saatu pidettyä kevyenä. Vavan kahvat ovat kestävää EVA materiaalia. Vavan kelakiinnike on kestävä ja laadukas. Vavan vaparenkaat ovat korkealaatuiset keraamisella sisärenkaalla olevat renkaat jotka ei vahingoita siimaa oli sitten kysymyksessä kuitu- tai monofiili siima.


Tarkempi esittely


Blacksox vapasarja on tehty yhteistyössä Korealaisen Geunsun N.S ja Scandinavian Tackle:n kanssa. Vapasarjan ideana oli tehdä yksinkertainen, toimiva ja siisti vapasarja jossa on vaihtoehtoja tämän päivän kalastusmuotoihin pohjoismaissa. Suunnittelussa on vahvasti ollut mukana Team Scandinavian Tackle joka on speksannut vapojen toiminnan, viehepainon ja muut yksityiskohdat. Vapasarjan yksityiskohdat hivelevät silmää ja ne on pyritty pitämään yksinkertaisena. Vavat toimitetaan hienossa kuljetuspussisa.


Takuu: Takuu 3vuotta. Pituus: 260cm Viehepaino: 60-200g Toiminta: Heavy Osat: 2 Muuta: Toimitetaan kuljetuspussissa


Tarkempi esittely: Katso tarkempi esittely videolta, esittelijänä Mikko Salonen, haastattelija Ari Ahtiainen 

Tuote numero:
205.007.260.1HK
Tuotteen nimi:
Blacksox Bsx 852H-HK 60-200g
Ean:
6438212102115
Sisälaatikkomäärä:
1
Ulkolaatikkomäärä:
Saatat pitää myös seuraavista...