Carson BoaPod Flexible Leg Tripod kolmijalka

SKU
CAR-TR-050

Joka tilanteeseen mukautuva kolmijalka älypuhelinkiinnikkeellä ja kaukolaukaisimella.

39,95
Toimituskulut alk. 5,90
Varastossa
Tuotetiedot:

Carson BoaPod™ on joustava ja joka tilanteeseen mukautuva matka kolmijalka universaalilla älypuhelin kiinnikkeellä ja kaukosäätöisellä laukaisupainikkeella. Tässä BoaPod tripodissa on 3 täysin mukautuvaa jalkaa, joiden avulla saat asetettua sen ihan mihin vaan. Epätasaisille alustoille, rinteeseen tai vaikkapa kierrettyä puun oksaan, mahdollisuudet ovat rajattomat. Kumigrippi antaa hyvän pidon eikä luista. BoaPod™ on kannettava kompakti pakkaus, jonka voi kuljettaa kätevästi mihin tahansa.


Irrotettavan 360 asteen kuulapään, kahden ¼":n yleiskiinnityskohdan, yleisen älypuhelimen sovittimen ja useiden eri kameroiden ja optiikan kanssa yhteensopivuuden ansiosta BoaPod™ mukautuu useisiin eri käyttötarkoituksiin. Säädettävä puhelinteline mahdollistaa myös suunnan sekä vaaka- että pystyasennossa kuulapään asennosta riippuen. Jalkoja taivuttamalla voidaan muodostaa teline esim. kirjoille, tableteille, lukulaitteille jne.


BoaPod™:ssa on langaton kaukolaukaisin, joka liitetään puhelimeesi ja jonka avulla voit ottaa valokuvia helposti ollessasi itse kauempana laitteesta. Ota esim. luontokuvia säikäyttämättä lähellä olevia eläimiä. ota selfieitä tai ryhmäkuvia helposti, eivätkä kuvasi enää heilahda.

Lisätietoja:
TuotemerkitCarson
ean750668013439
Tuotteen toimitustavat
Nouto Kajaanin varastolta
(Ilmoitamme kun tilaus on noudettavissa)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti
5,90
Posti
Postipaketti (toimitus postin toimipisteeseen)
5,90
Matkahuolto
Kotijakelu
12,00
Posti
Kotipaketti
24,90
Posti
Posti rahti
49,00