Dropperi lumenpudotin

SKU
LUM-DRP
Kätevä ja turvallinen työkalu lumenpudotukseen.
Tarjoushinta 89,00 Normaalihinta 119,00
Toimituskulut alk. 5,90
Varastossa
Valitse mukaan ja säästä!
Tuotetiedot:


DROPPERI - TURVALLISTA JA HELPPOA LUMENPUDOTUSTA


Dropperi lumenpudotin on kätevä ja turvallinen työkalu lumenpudotukseen talojen, tallien, varastojen jne. katolta. Voit käyttää Dropperia maasta tai katon harjalta käsin. Dropperi lumenpudotin on valmistettu lentokonealumiinista ja näin kestää kovaa käyttöä. Dropperin teräosa on ohut ja siro joka työntyy katolla olevan lumivaipan sisään. Kun terä on työntynyt tarpeeksi lumivaipan sisään, se omalla painollaan lohkeaa ja alkaa liukumaan nopeasti alas katolta Dropperin liukumuovia pitkin. Dropperin varressa on erillinen halkaisuterä joka halkaisee liukuvan lumen lohkareen ja näin se ei tule käyttäjän käsille. Dropperi lumenpudotin koostuu teräosasta sekä kolmesta varsiosasta. Lisävarusteena on saatavana erikoisterä joka helpottaa katolta tapahtuvaa lumenpudotusta. Lisäksi varaosina on saatavana varamuoveja.


Dropperi LUMENPUDOTTIMEN KÄYTTÖ - MAASTA


Kokoa Dropperi lumenpudottimen varsi ja liitä se terään siten, että terän reuna mistä liukumuovi lähtee osoittamaan varteen. Kiristä osat huolellisesti. Liitä halkaisuterä varteen. Aloita lumenpudotus pieninä siivuina, mikäli lunta on paksulti katolla. Työnnä terä katolla olevaan lumivaippaan tasaisesti. Mikäli terä ei uppoa lumivaippaan ota pienempi siivu. Ota ensin koko katon leveydeltä pieni kerros ja sitten toista se. Mikäli terä uppoaa lumivaippaan hyvin, voit myös ottaa suurempia kerroksia kerralla.


Dropperi LUMENPUDOTTIMEN KÄYTTÖ - KATOLTA


Kokoa Dropperi lumenpudottimen varsi ja käännä/liitä se terään siten, että terän reuna, josta liukumuovi lähtee osoittaa varresta pois päin. Kiristä osat huolellisesti. Jos olet hankkinut pitkän erikoisterän vaihda se varren ja teräosan väliin. Nosta Dropperi lumenpudotin harjalta reunalle ja ala vetämään terää räystäältä katonharjaa pitkin. Huolehdi, että muovi roikkuu räystäältä maahan päin. Ota ensin pieni kerros koko katon alalta ja toista sama uudestaan. Mikäli terä ei uppoa lumivaippaan ota pienempi siivu. Mikäli terä uppoaa lumivaippaan hyvin, voit myös ottaa suurempia kerroksia kerralla.


Pakkausisältö:


• 3x 2 m pituinen varsiosa, yhdessä osassa ponsi


• 1x Kiinnike. Toimii nivelenä varrelle/pääterälle


• 1x Leikkausterä, missä on kiinni muovi ja pysty leikkurit


• 1x Liukumuovi


• 1x Käyttö- ja turvallisuusohjeet


Saatavat lisävarusteet:


• Lisäputki 2m


• Liukumuovi


Paino: 4,5kg


 


 


 

Lisätietoja:
TuotemerkitBaits
ean6438212038032
Tuotteen toimitustavat
Nouto Kajaanin varastolta
(Ilmoitamme kun tilaus on noudettavissa)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti
5,90
Posti
Postipaketti (toimitus postin toimipisteeseen)
5,90
Matkahuolto
Kotijakelu
12,00
Posti
Kotipaketti
24,90
Posti
Posti rahti
49,00
Arvostelut:
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dropperi lumenpudotin
Arvosana