Haghus Liuku 160 liukulumikenkä + pivot side

SKU
808.003.160

Pidempi 160cm versio suosituista Haghus liukulumikengistä. Mukana valmiiksi kiinnitettynä laadukkaat Haghus Hinge -pivot mallin siteet.

229,00
Toimituskulut alk. 5,90
Varastossa
Valitse mukaan ja säästä!
Tuotetiedot:

Erinomainen liukulumikenkä jolla pääset helposti harrastuksen alkuun. Liukulumikenkä toimii erinomaisesti risukkoisessa maastossa, rinteessä, avoimella järvellä jne. Liukulumikengillä on helppo kulkea vaihtelevassakin maastossa koska se on normaalia metsäsuksea lyhyempi, mutta huomattavasti leveämpi. Suksen pitopohja on toteutettu Fish Skin tekniikalla eli kun suksen pohja liukuu eteenpäin, Fish Skin ei hidasta vauhtia, mutta kun käyttäjä pysähtyy ja alkaa peruuttamaan suksen Fish Skin pitopohja ottaa kiinni ja pitää hiihtäjän paikoillaan.


Suksen kärki on perää leveämpi jotta se nousee helposti pinnalle syvässäkin lumessa. Suksen leveys on noin 14.5cm joka takaa hyvän kantavuuden syvässäkin lumessa.


Side: Suksen retkiside on säädettävä ja sopii 36-45 koon kengille. Siteessä sarana rakenne ja se on nopeasti säädettävä. Sopii valelluskengille, kumisaappaalle yms. Siteen säätö tapahtuu siteen rungossa olevaa metalli sokkaa puristamalla yhteen jolloin lukitus vapautuu. Siirrä side oikeaan kohtaan niin, että siteen etuosassa olevat stopparit ottavat kenkän kärkeen kiinni ja siirrä siteen takaosa kenkän kantaan kiinni. Tämän jälkeen lukitse se paikoilleen. Säädä side valmiiksi jo kotona ja kokeile ennen kuin menet ulos.  • Suksen pituus 160cm, leveys 14,5cm

  • Sopivuus 80-110kg

  • Side 36-45 koon jalkineelle riippuen jalkineen koosta. Riippuen kenkämallista myös 46 koko voi mahtua.

Lisätietoja:
TuotemerkitHaghus
ean6438212108773
Tuotteen toimitustavat
Nouto Kajaanin varastolta
(Ilmoitamme kun tilaus on noudettavissa)
ILMAINEN!
Matkahuolto
Lähellä-paketti
5,90
Posti
Postipaketti (toimitus postin toimipisteeseen)
5,90
Matkahuolto
Kotijakelu
12,00
Posti
Kotipaketti
24,90
Posti
Posti rahti
49,00
Arvostelut:
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Haghus Liuku 160 liukulumikenkä + pivot side
Arvosana