Robota Kenttävannesaha RV1

SKU
ROB-1
Kätevä ja tehokas sahalaitos
3490,00
Toimituskulut alk. 299,00
Varastossa
Valitse mukaan ja säästä!
Tuotetiedot:

Nyt mukana säädettävä teräohjuri.


Robota kenttävannesaha on erittäin monipuolisena sahauslaitoksena hyvin suosittu. Kenttävannesaha on tunnettu hyvästä laadusta, monipuolisista käyttömahdollisuuksista, hyvästä maineesta sekä edullisuudesta johtuen. Tällä sahalaitoksella sahaat monipuolisesti kaiken mitä tarvitset. Tämä sahalaitos on erittäin taloudellinen verrattuna perinteiseen sahalaitokseen. Ohut vannesahan terä kuluttaa vähän energiaa joten sahalaitosta voidaan pyörittää pienemmällä moottorilla joka taas syö vähemmän polttoainetta.


Robota kenttävannesahalla voidaan sahata aina 55-60cm halkaisijaltaan olevia tukkeja joiden pituus on n.3.2m käyttäen vakiosahauspöytää. Mikäli halutaan sahata pidempiä tukkeja sahauspöytään on saatavana erillinen jatko jonka avulla tukkien pituus kasvaa yli 5.2m pituuteen. Sahalaitoksella voidaan sahata kaikkia puutyyppejä. Tukit kiinnitetään sahauspöydälle tukkipuristimien ja sivutukien avulla. Sahauspään korkeus joka myös määrittelee sahattavan puutavaran paksuuden säädetään tarkasti erillisellä kammella. Kampi on lukittava joka takaa sen, että korkeus ei sahauksen aikana pääse muuttumaan. Itse sahaus suoritetaan liikuttamalla sahauspäätä eli kellkkaa tasaisesti eteenpäin jolloin terä osuu tukkiin ja alkaa sahaamaan. Kun sahaus on valmis, sahauspää palautetaan vetämällä takaisin ja lasketaan seuraavaan sahauskohtaan.


Sahauslaitoksen yläosassa on vesisäiliö josta johdetaan vettä voiteluksi suoraan terälle. Vedensyöttämisellä saadaan aikaiseksi parempi sahaustoiminto ja terä pysyy veden ansiosta puhtaana. Terän takana on erillinen ohjausvarsi joka tukee terää sahauksen aikana. Tällä saavutetaan tarkka ja suora sahausjälki. Terän kireyden säätö on yksinkertaista ja terä pysyy kiristettynä oikealla tavalla koko ajan kun sahataan. Robota kenttävannesahan avulla hukkaa tulee todella vähän.


Käyttökohteet


Kenttävannesahaa voidaan käyttää normaalin laudan, lankun jne. sahaukseen. Tämän lisäksi saha on erinomainen valinta esim. D hirren valmistajalle jossa puun yksi sivu ajetaan sileäksi. Sahalla on kätevä tehdä pitkospuita, isoja erikois lankkuja, pöytäpuita, venepuita, pelkkahirttä ja monia muita tuotteita.


Lisävarusteet


Sahan mukana toimitetaan säädettävä teränohjain. Sahaan on saatavana 2m pituinen jatkopöytä pitkille tukeille ja varateriä. Varaosat Mahdollisessa ongelmatilanteessa meiltä löytyy varaosia koneeseen ja sahaan.


Tekniset tiedot • Moottori: 270cc, 9hp Lifan nelitahti moottori, käsi käynnistys

 • Sahaus kapasiteetti: ø660mm max

 • Runko-osa: Koostuu nejästä kisko-osasta, pankoista ja tukijaloista

 • Terän koko: 3670*34*0.9mm

 • Terän nopeus: 17m/sek

 • Terän hampaiden väli: 22mm

 • Terän kääntöpyörän halkaisija: ø475mm

 • Sahalaitoksen koko: 4064*1778*1800mm

 • Kiskon koko: 4042x900mm

 • Mukana säädettävä teräohjuri vakiona

 • Kenttävannesahan pakkauksen koko: 220x90x60cm


Kysy lisää


Puh. 040 592 6821


Kenttävannesahan ohjekirja ja lisätietoja sahasta tästä linkistä


tukkivannesaha vannesaha kenttäsaha sahalaitos

Lisätietoja:
TuotemerkitRobota
ean6438212107851
Tuotteen toimitustavat
Nouto Kajaanin varastolta
(Ilmoitamme kun tilaus on noudettavissa)
ILMAINEN!
Posti
Posti rahti
299,00
Arvostelut:
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Robota Kenttävannesaha RV1
Arvosana