Scandinavian Tackle Royal Salmon 50 - 90 g / 300 cm

SKU
ROYAL-300L
Lohensoutuun kehitetty erinomainen vapa niin perholle kuin vaapulle.
109,00
Ei varastossa
Valitse mukaan ja säästä!
Tuotetiedot:

Ne jotka Tenolla, Torniojoella tai muualla käy lohta soutamassa tietävät miten tärkeä on hyvä vapa. Hyvällä vavalla soudat niin vaaput kuin perhot. Hyvän vavan kärki kertoo sinulle tärpit selvästi, mutta se myös paljastaa jos vaappu ei ui kunnolla tai vieheeseen on tarttunut roskaa. Hyvä vapa on kevyt, mutta siinä on potkua tainnuttamaan suurenkin lohen tai sitten vastaavasti pienemmän. Usein veneessä kun on väsytys tilanne päällä muut vavat pyörivät veneen lattialla. Tällöin tarvitaan vavalla kestävyyttä.


Nämä asiat olivat niitä kriteerejä kun aikoinaan tätä vapaa lähdettiin tekemään. Ne jotka ovat Royal Salmon vapaa käyttäneet tietävät, että tässä on onnistuttu hyvin. Royal Salmon 300 vapa on suunniteltu erityisesti lohensoutuun. Vavan aihio on valmistettu korkealaatuisesta 30ton Korealaisesta hiilikuidusta. Aihio tekee vavasta kevyen, mutta tunnokkaan ja tehokkaan. Vavan kärki kertoo kalastajalle, mikäli vieheeseen jää roskaa tai vieheeseen tarttuu kala. Tällä Royal Salmon vavalla väsytät niin pienet kuin suuret lohet. Vavan kahvat ovat korkkia ja tässä uudessa painoksessa kelakiinnike on fuji-tyyppinen varustettuna liipasimella, koska yleensä lohensoudussa käytetään hyrräkelaa. Korkealaatuiset alumiinioksidi vaparenkaat ovat UBG tyyppia, varustettu keraamisella sisärenkaalla. Vavan toiminta on medium-heavy ja viehepaino on 50 - 90 g, mutta tällä vavalla soudat niin vaaput, lusikat kuin perhot. Meidän mielestä lohensoudussa perinteiset viehepainot eivät päde samalla tavalla kuin heittokalastukseesa, koska lohta kalastetaan virtaavassa vedessä joka tuo oman vastuksen vieheelle. Vapa on kaksiosainen jotta sitä on helppo kuljettaa.Tekninen tieto:


• Vavan pituus 300cm


• Vavan paino 340g


• Viehepaino 50-90g


• Toiminta med-heavy


• Vaparenkaat 7+1


• 2 osainen


• Alumiinioksidi UBG vaparenkaat keraamisella sisärenkaalla


• Mukana laadukas vapapussi


• Hyrräkelalle suunniteltu pistooli kahva


• Takuu 3v


Suositus: - Suositellaan lohensoutuun, mutta toimii myös rannalta kalastettaessa. Käy niin perholle, lusikalle kuin vaapulle.


Muuta: - Lukkarin Eki apupoikineen on Tenon Vetsikossa luottanut asiakaskeikoilla ja omassa kalastuksessa Royal Salmon vapoihin jo vuosia.

Lisätietoja:
TuotemerkitScandinavian tackle
ean6430028194223
Arvostelut:
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Scandinavian Tackle Royal Salmon 50 - 90 g / 300 cm
Arvosana