Syntec Ag16 GT venematto 183cm - musta

Aukiharjattu venematto ulkokäyttöön Syntec Aggressor. Väri musta, paino 16Oz

Saatavuus: Varastossa

45,00 €

Tuotenumero: STEC-6005-6

Näytä Kaikki Syntec Tuotteet

Kuvaus
Syntec on Amerikkalainen mattovalmistaja joka tunnetaan erityisesti veneilyyn sopivista tuotteista. Amerikkalaisissa kalastusveneissä usein nähdään karvamatto tyylinen sisäpinta jota useat ihmettelee pysyykö se puhtaana ja miten siitä koukut lähtevät irti. Tämän maton salaisuus on sen aukiharjattu rakenne. Perinteisissä matoissa karvat ovat ns. lenkkejä jotka sitovat likaa ja koukut jäävät kiinni. Aukiharjatussa lika pääsee irtoamaan helposti samoin kuin koukut. Lisäksi matto kestää kovaa käyttöä. Matossa on kumipohja mistä se on helppo liimata niin puu-, lasikuitu-, kuin metallipinnalle.

Veneen sisälle asennettu matto tekee veneestäsi hiljaisemman ja myös turvallisemman. Vastoin ennakkokäsitystä Syntecin matot eivät ole liukkaita sateella eikä pakkaskeleissä. Luonnollisesti, mikäli matto kovassa syksyn kelissä pääsee kastumaan ja sen jälkeen jäätymään se luonnollisesti jäätyy ja voi tulla liukkaaksi, mutta tämä on vain extreme kalastajien harvinainen ongelma. Lisäksi matto toimii eristeenä kylmän alumiini- tai puupohjan päällä jotta kylmyys ei heijastu jalkoihin. Kesällä matto on todella miellyttävä erityisesti paljaalle jalalle.

Maton hoito:

Vastoin ennakkoluuloja, matto on helppo pitää puhtaana. Lasikuituveneen käyttäjät tietävät miten mukava on putsata valkoista veneen lattiaa puhtaaksi reissun jälkeen. Matto vastaavasti on helppo, se slloin tällöin tulee imuroida puhtaaksi.

Maton koko:
Mattoa myydään joko 1.8m tai 2.4m leveänä metri tavarana. Kun tilaat mattoa esim 1m saat tällöin 1m pitkän ja 1.83m leveän palasen. Jos ajatellaan maton menekkiä, niin esim. 9m pitkällä pätkällä voit päällystää 6m pitkän veneen lattian ja sisälaidat.

Asennus:
Matto asennettaan veneeseen esim. kontakti liimalla. Huomioi maton loimien suunta (pituussuunta). Matto pitää saentaa loimien kanssa saman suuntaisesti.

Luokitus:
Syntec matot ovat Marine Grade luokituksen mukaisia ja ovat soveltuvia erityisesti kalastusveneisiin.

Maton paksuus:
Maton paksuus on 16Oz

Maton leveys:
Maton leveys on 1,8m

Muuta:
Syntecin venemattoa käytetään useissa Ameikkalaisvalmisteisissa kalastusveneissä kuten Tracker

Väri musta - black

Myydään metreittäin 182.9cm leveänä, eli jos ostat 1m mattoa, palasen koko on 1.829 x 1m = 1.829m2.
Tuote numero:
STEC-6005-6
Tuotteen nimi:
Syntec Ag16 GT venematto 183cm - musta
Ean:
Sisälaatikkomäärä:
Ulkolaatikkomäärä: