Vertic Gravity SL hyrräkelavapa 208cm By Saku Laaksonen

SKU
205.008.208.108
Saku Laaksosen signeeraama ja suunnittelema erikoisvapa erityisesti vertikaalijigaukseen.
139,90
Toimituskulut alk. 24,90
Varastossa
Valitse mukaan ja säästä!
Arvosana:
100% of 100
Tuotetiedot:

Saku Laaksosen nimikkovapa täsmäkalastukseen


Saku Laaksosesta on tullut lyhyessä ajassa yksi Suomen parhaista ja tunnetuimmista kalamiehistä. Sakun taito kalastaa suuria haukia ja kuhia on vertaansa vailla. Tärkein työkalu hänelle on hyvä vapa. Hyvällä vavalla kalojen väsytys ja ylössaanti on miellyttävää ja hauskempaa.


Scandinavian Tackle on yhdessä Saku Laaksosen kanssa kehittänyt ja suunnitellut uuden Saku Laaksosen nimeä kantavan VERTIC SL vavan erityisesti vertikaalijigaukseen. Vertic SL vavan toiminta on super fast eli erittäin nopea. Tämä on Sakun sekä useiden muiden kalamiesten mielestä paras vaihtoehto erityisesti vertikaalijigaukseen kalastettaessa isoilla jigeillä. Vavalle sopii vieheet aina 450g saakka. Vavan kädensijassa on winn grip päällyste, vahva kelakiinnike ja korkealaatuiset keraamiset vaparenkaat. Vaparenkaiden runko on vahvistettua alumiinia. Vavan aihion materiaali on korkealatuista 30ton hiilikuitua. Vavan aihio on yksiosainen. Vavalle myönnetään kolmen vuoden takuu.


Tekniset tiedot:  • Pituus: 208 cm

  • Toiminta: Super Fast

  • Viehepaino: 30-450g

  • Kahvat: Winn grip kahvat

  • Aihio: 30ton hiilikuitua

  • Osat: 1 osainen

  • Vaparenkaat: Keraaminen sisärengas, vahvistettu alumiini runko


Saku Laaksonen kommentoi vapaa näin


Lähdin tähän suunnittelu projektiin siksi koska markkinoilla ei ollut sopivaa vapa mallia. Itse tykkään siitä, että pystyn yhdellä vavalla voidaan hoitaa kaikki. Pystytään heittää kevyestä painavaan kaikki vieheet läpi. Koska heittopituudet on lyhyet niin vapa käy hyvin laajalle skaalalle vieheitä. Vapa on kompakti ja kevyt, voidaan käyttää yhdellä kädellä. Vavan tulee olla myös kestävä. Itselle lähtökohta on, että vapa on työkalu. Vaparenkaat pitää olla kestävät että jos joku astuu päälle veneessä ja ne ei mene heti rikki. Lisäksi tärkeää on, että taka kahva on riittävän pitkä, jotta sen avulla saa tukea kainalosta kalojen väsytys tilanteessa. Vavalla voi heittää uistimia aina 450g saakka, mutta painavimmat ei enää mene yhdellä kädellä. Vavassa on voimaa taistella ei mitään väliä minkä kokoinen kala on. Minä käytän kuhalle ja hauelle tätä vapaa.


Katso Saku Laaksosen kommentit Baits TV youtube kanavan videosta.Huom! Yksiosainen vapa ylittää pituudellaan postin ja matkahuollon 200cm rajan, jonka vuoksi toimitusta ei ole valittavissa noutopisteisiin tällä tuotteella. Käytössä olevat toimitustavat pitkille paketeille ovat kotijakelu, tai nouto Kajaanin varastolta.

Lisätietoja:
TuotemerkitScandinavian tackle
ean6438212092386
Tuotteen toimitustavat
Nouto Kajaanin varastolta
(Ilmoitamme kun tilaus on noudettavissa)
ILMAINEN!
Posti
Kotipaketti
24,90
Arvostelut:
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vertic Gravity SL hyrräkelavapa 208cm By Saku Laaksonen
Arvosana